امروز: سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404

زندگی یک جغد ایرانی در دنیای کتاب‌ها

معرفی، بررسی و خلاصه رمان کتاب‌خواران

با استعانت از شیاطین، شروع به انشاء نخستین ریویوی فارسی برای این رمان دوست‌داشتنی می‌نمایم. کتاب‌خواران رمانی‌ست با موضوع جذاب و پرداختی خوب در سبک فانتزی به قلم خانم سونی دین، که خواندنش را به دوستان کتاب‌خوارم پیشنهاد می‌کنم.

پیش از ورود مختصر به داستان جهت معرفی این رمان، نیکوست از آلاله ارجمندی نام ببرم. دوست مهربان و مترجم با کردار حرفه‌ای رمان‌های فانتزی و شیرینِ «مرگ ناکار» و «زندگی من در آکواریوم»، که  طراحی جلد، شیرینی، روانی متن و سبک روایت کتاب‌خواران، من را به یاد او انداخت. بنابراین از آن‌جایی که کتاب‌خواران در ایران ترجمه و چاپ نگردیده، از این تریبون استفاده و ضمن دعوت اختصاصی‌ش به خواندن این کتاب، او را تحریک و ترغیب به ترجمه‌ی این اثر می‌نمایم. 

و اما در کتاب‌خواران چه خبر است...

لطفا برای خواندن ادامه‌ی متن بر روی دکمه‌ی «ادامه مطلب» کلیک کنید.



معرفی، خلاصه و بررسی رمان آیات شیطانی

آیات شیطانی، سلمان رشدی و یک دنیا حرف.
اگر رمان مشهوری را به شخصی که با دنیای کتاب‌ها بیگانه است معرفی کنیم، گویی با دیوار سخن گفته‌ایم، حال اگر نام آیات شیطانی را به زبان آوریم، داستان کاملا تغییر می‌کند. حقیر نیت پرداخت و ورود مفصل به داستان کتاب را ندارم، چون دو دسته‌ی بیگانه با کتاب و علاقه‌مند به کتاب راهشان مشخص است. دسته‌ی اول که جماعتی احمق، جاهل و نادان هستند که سال‌هاست کورکورانه شمشیر به دست گرفته‌اند و خود نمی‌دانند بابت چه چیزی خشتک می‌درند! و دسته‌ی دوم نیز از دیدن جهالت دسته‌ی اول متعجب گشته و با کنجکاوی که برایشان به وجود آمده به سراغ مطالعه‌ی این رمان می‌شتابند.

لطفا برای خواندن ادامه‌ی متن بر روی دکمه‌ی «ادامه مطلب» کلیک کنید.